Četvrtak, 23.05.2019.

20:58

Problemi za šampiona – Voriorsi bez dvojice bitnih igrača na startu NBA finala

Aktuelni šampion NBA lige Golden Stejt Voriorsi biće oslabljeni u velikom finalu plej-ofa najbolje košarkaške lige sveta.

Izvor: LN

Problemi za šampiona – Voriorsi bez dvojice bitnih igrača na startu NBA finala
Photo by Harry How/Getty Images

Voriorsi su u četvrtak objavili najnovije informacije o povređenim igračima njihovog sastava Kevinu Durentu i Demarkusu Kazinsu.

Durent je propustio sve mečeve finala Zapada protiv Portlanda, koju su Voriorsi pobedili sa 4-0, a, kako stvari stoje, neće igrati ni u prvom duelu velikog finala.

Iz Golden Stejta su naveli da je Durent napravio odličan napredak u oporavku od povrede lista, ali i dalje nije spreman i propustiće početak finala.

Kazins se povredio u prvom meču prve runde protiv Los Anđeles Klipersa i od tada se nije vraćao na teren, a Voriorsi kažu da je veoma moguće da se Kazins priključi ekipi tokom finala.

Ipak, nije navedeno kada bi do povratka bivšeg centra Nju Orleansa i Sakramenta moglo da dođe, ali ni da je njegov povratak uopšte siguran.

Voriorsi u velikom finalu NBA lige čekaju pobednika duela Toronto Reptorsa i Milvoki Baksa (serija 3-2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: