Produbljena kriza u EK – Zvezda pretrpela treći poraz zaredom

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Andore sa 91:80, u osmom kolu Evrokupa.

Izvor: PT

Utorak, 20.11.2018.

19:50

Produbljena kriza u EK – Zvezda pretrpela treći poraz zaredom
Foto: Starsport

Izabranici Milana Tomića pretrpeli su treći poraz zaredom u drugom po rangu evropskom košarkaškom takmičenju i ponovo su dozvolili protivniku veliki broj poena - 91.

Posle osam odigranih utakmica šampion Srbije ima polovičan skor 4/4, dok je klub iz Španije na 5/3.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Albisi sa 19 poena, Albisi je postigao 16, dok su po deset ubacili Vitington i Vitali.

Kod crveno-belih Reglend je postigao 20, Beron je ubacio 11, a Perperoglu 10.

Zvezda u poslednje vreme ima problema sa odbranom, što se videlo i na ovom meču. Crveno-beli su prelako primali poene u prvom periodu igre, a ništa drugačije nije bilo ni u drugom.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Šampion Srbije bio je u zaostatku tokom devetnaest minuta prvog poluvremena, ali je u poslednjem uspeo da preokrene. Zvezda je bila non-stop na oko pet poena zaostatka, međutim odigrali su sjajnu završnicu.

Albisi je pogotkom s linije za slobodna bacanja vratio prednost na stranu Andore (46:44), a potom je Perperoglu trojkom uz zvuk sirene utišao publiku.

Zvezda je posle prvog poluvremena imala +1, 46:47.

Presudna je bila treća deonica u kojoj je Andora napravila velikih +9. Na ovom meču ovo je bila velike razlika jer Zvezda nije bila u stanju da napravi veću seriju. Tokom poslednje četvrtine pokušali su crveno-beli, ali jednostavno Andora je uvek imala odgovor.

Na kraju, šampion Srbije je poražen rezultatom 91:80.

Utakmicu ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

303 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: