Kontroverze u Kuli: Loš ugao kamere – drugi penal ili ofsajd? VIDEO

Utakmica subotičkog Spartaka i Partizana u 12. kolu Superlige Srbije donela je mnogo bure.

Izvor: B92

Nedelja, 21.10.2018.

18:36

Kontroverze u Kuli: Loš ugao kamere – drugi penal ili ofsajd? VIDEO
Starsportphoto

Duel je završen nerešeno 0:0 posle neubedljive partije obe ekipe, ali je tokom prvog poluvremena viđeno nekoliko problematičnih situacija.

Jedna takva za "crno-bele" dogodila se u 31. minutu, kada je Šćekić nespretno startovao i sudija Aleksandar Vasić opravdano pokazao na belu tačku.

Međutim, Vladimir Stojković sjajno "pročitao" Bojana Čečarića i sačuvao mrežu svoje ekipe.

Samo šest minuta kasnije, posle sudara Tekijaškog sa Stojkovićem unutar 16 metara, tražili i drugi penal, ali su ovog puta sudije procenile da jedanaesterca nije bilo.

Domaćin, koji igra utaskmice u Kuli zbog renoviranja gradskog stadiona u Subotici, tražio je najstrožu kaznu, dok su gosti apelovali da je Tekijaški bio u nedozvoljenoj poziciji neposredno pre sudara. Kao i obično, ugao kamere nije dovoljno dobar da bi se sa sigurnošću tvrdilo ko je bio u pravu.

Bilo kako bilo, Partizan je još jednom kiksnuo i sada je četvrti na tabeli sa 25 bodova, dok je Spartak pretposlednji sa samo devet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: