Tomić: Nismo odigrali kvalitetno, ali važna pobeda

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, rekao je posle pobede nad Monakom da se na ovakvim mečevima stvara karakter ekipe za nastavak sezone.

Izvor: PT

Četvrtak, 11.10.2018.

09:19

Tomić: Nismo odigrali kvalitetno, ali važna pobeda
Foto: Starsport

''Mislim da je bila jedan izrazito teška utakmica i čestitao bih mojim igračima na pobedi. Bilo je dosta prekida za zapisničkim stolom od početka utakmice, u trećoj četvrtini su uspeli da poprave te probleme sa kablovima pa smo bar 20 minuta mogli da odigramo u kontinuitetu u normalnim uslovima", rekao je Tomić.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Monako u drugom kolu grupe A Evrokupa u gostima sa 66:63.

"Čestitao bih ekipi i na povratku iz minusa od deset razlike. Odigrali smo možda ne toliko kvalitetno, ali kao tim i ostvarili veoma bitnu pobedu. Posle ovakvih utakmica stvara se karakter ekipe za nastavak sezone'', istakao je Tomić.

Posle dva kola Evrokupa crveno-beli imaju isto toliko pobeda i u narednom kolu u utorak sastaju se sa Andorom u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: