Partizanovci iz 2014: Prilika da im vratimo!

FK Partizan želi da se revanšira Bešiktašu za poraze u grupnoj fazi Lige Evrope pre četiri godine.

Izvor: AK

Četvrtak, 23.08.2018.

12:00

Partizanovci iz 2014: Prilika da im vratimo!
Foto: StarSport

Te 2014. turski crno-beli su savladali beogradske 2:1 u Istanbulu i čak 4:0 u Humskoj.

Četiri godine kasnije samo jedan tim može opet u grupnu fazu, a prvi duel na programu je u četvrtak od 20.30 upravo na Partizanovom terenu.

"Te 2014. godine igrali su grupnu fazu Lige Evrope sa željom da svom timu, klubu i navijačima obezbede čuveno "proleće". Pored sve želje i zalaganja nisu uspeli. U jakoj grupi na evropskom putu isprečili su im se Bešiktaš, Totenhem i drugi. Danas, četri godine kasnije, neki od njih koji su bili među startnih jedanaest te 2014. godine pružaju punu podršku ovom timu crno-belih uz snažnu poruku – Ovo je prilika da im vratimo. Snažno i šampionski kako "Parni valjak" zna da melje, večeras smo svi uz naše crno-bele momke!", poručuju iz Humske.

Podršku crno-belima pružili su igrači koji su bili u sastavu Partizana te 2014. Vladimir Volkov, Saša Marković i Lazar Ćirković:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: