"Novak nije izgledao dobro – verovatno zbog vrućine"

Francuski teniser Benoa Per, koji je izbacio Novaka Đokovića u drugom kolu Majamija, prokometarisao je fizičku spremu srpskog tenisera.

Izvor: PT

Subota, 24.03.2018.

18:45

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

"Poštujem Novaka, on je super momak i nedostaje na Turu. Fizički nije izgledao dobro – verovatno pošto je bilo veoma vruće", rekao je Per za zvaničan sajt ATP.

Francuski teniser u petak je eliminisao Đokovića, koji je tako doživeo treći poraz zaredom, a drugi u rasponu od nekoliko dana.

"Nadam se da će uskoro biti ponovo na 100 odsto. Još jednom, nedostaje mi na Turu, srećan sam što sam ga pobedio i želim da igram ponovo sa njim jednom kada bude bio na maksimumu svojih mogućnosti", istakao je Per.

Novak je pre više od nedelju dana eliminisan sa Indijan Velsa u drugom kolu od Tara Danijela, međutim tada je snagu izgubio "tek" u trećem setu. Očekivalo se da će se bolje spremiti za Majami, međutim u meču sa Perom posle pola sata igre izgledao je nemoćno.

Francuz će u trećem kolu igrati protiv Filipa Krajinovića, a njihov meč na programu je u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: