Cedevita neće braću Bol: Ekipi je potreban mir

Sportski direktor Cedevite Matej Mamić potvrdio je pisanje američkih medija da su braća Bol, 19-godišnji Lianđelo i 16-godišnji Lamelo ponuđeni ovom klubu.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2017.

13:42

Cedevita neće braću Bol: Ekipi je potreban mir
Foto: Getty images

Porodica Bol je već mesecima u centru pažnje američkih medija, prvo zbog bahatih izjava oca Lavara, potom drugog mesta na draftu najstarijeg od njegova tri sina Lonza, zatim zbog njegovih loših igara u Lejkersima, a sada zbog kriminalnih radnji srednjeg Lianđela te ispisivanja njega sa koledža, a Lamela iz srednje škole.

"Primer Jusufa Nurkića, koji je iz Cedevite prešao u NBA, proširio se među NBA skautima i menadžerima. Sve se više govori među NBA skautima i o 18-godišnjem Džananu Musi, pa interes porodice Bol svakako doživljavamo kao kompliment. Ali, s druge strane, ekipi je potreban mir i pitanje je što bi se dogodilo kada bi došlo do tog posla. Koliko znam, braća Bol ponuđena su i nekim drugim klubovima u kojima se odlično radi s mladim igračima i koji imaju dobre uslove za rad. Iskreno, sumnjam da će biti nešto od tog posla", rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

Osim Cedeviti, braća Bol su ponuđena i litvanskom Lietkabelisu čiji je trener na surov način odbio saradnju sa kontroverznim Amerikancima.

"Imamo slobodno mesto u obezbeđenju. S obzirom da oni imaju iskustva na tom polju", rekao je trener litvanskog kluba Arturs Stalbergs.

Spekuliše se da je Lavar bol preko svojih menadžera kontaktirao čak i nekoliko japanskih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: