Senzacija na SP – Japanke šokirale Crnogorke

Rukometašice Japana iznenadile su selekciju Crne Gore 29:28, u trećem kolu Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Izvor: AK

Utorak, 05.12.2017.

14:34

Senzacija na SP – Japanke šokirale Crnogorke
Foto: Tanjug/Carmen Jaspersen/dpa via AP

Tako su "lavice" posle neočekivane pobede nad Danskom na premijeri (31:24), doživele i drugi poraz jer su pre dva dana izgubile od Rusije (28:24).

Crna Gora je i pored loše igre imala tri gola prednosti posle prvog poluvremena, očekivalo se da će u nastavku da potpuno "slome" rastrčane rivalke, ali se dogodilo suprotno.

Agresivne Japanke su u odbrani lako zaustavljale bezidejne napade "lavica", a s druge strane terena rešetale mrežu postigavši 17 golova za 30 minuta.

Crna Gora je imala poslednji napad za izjednačenje, japanska rukometašice je vratila loptu golmanki u kazneni prostor, reklo bi se namerno, ali su sudije procenile da je bilo slučajno, pa se dogodila najveća senzacija na SP do sada.

Tako je Crna Gora sada pretposlednja u grupi, uoči meča sa autsajderom Tunisom, koji mora da pobedi ako želi da ostane u igri za osminu finala.

U drugom meču dana Južna Koreja je očekivano savladala Kinu 31:19 u Grupi D u kojoj igra i Srbija. Koreja sada ima skor 2-1, iza je Srbije i Nemačke koje se od 18 časova bore za prvo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: