Juniori ispustili +16 protiv Španije, Pecarski 21p

Mladi košarkaši Srbije izgubili su od Španije 76:70, posle preokreta na startu U19 Evropskog prvenstva u Slovačkoj.

Izvor: AK

Subota, 29.07.2017.

22:15

Juniori ispustili +16 protiv Španije, Pecarski 21p
Foto: KSS

Juniori Vlade Jovanovića imali su čak 16 poena prednosti posle prvog perioda, ali su Španci već do poluvremena smanjili na -6, da bi u pred poslednjih kvartal preokrenuli rezultat i rutinski priveli meč kraju.

Najbolji u srpskom timu bio je centar Marko Pecarski, želja Partizana, sa 21 poenom uz osam skokova, a pratili su ga kapiten Aleksa Uskoković sa 11, Nikola Mišković sa devet i Stefan Momirov sa sedam poena.

"Crvenu furiju" je nosio tandem Gonsales-Puerto sa po 16 poena, dabl-dabl je zabeležio Ehigitor sa 12 poena i 11 skokova, deset je dodao Para, dok je Martines ubacio osam uz deset uhvaćenih lopti.

U drugom kolu Grupe B Italija je pobedila Ukrajinu 69:52, a u sledećem kolu u nedelju "Orlići" igraju upravo protiv "Azura".

Sva četiri tima će se plasirati u osminu finala, a tamo su potencijalni rivali Crna Gora, Rusija i Turska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: