Lukaku i Rašford rešili teksaški derbi Mančestera

Mančester Junajted slavio je protiv Mančester Sitija u prijateljskom meču u Hjustonu – 2:0 (2:0).

Izvor:

Petak, 21.07.2017.

09:30

Lukaku i Rašford rešili teksaški derbi Mančestera
Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Bio je ovo pri derbi grada Mančestera odigran van teritorije Engleske, a trijumf 'Crvenim đavolima' doneli su Romelu Lukaku i Markus Rašford.

Snažni Belgijanac, najskuplji igrač ovog leta (85 miliona evra), postigao je gol i na drugom uzastopnom meču za Junajted, kada je u 37. minutu sjajno anticipirao pâs Pola Pogbe.

Francuz je poslao odličnu loptu sa svoje polovine, bivši centarfor Evertona krenuo je u pravo vreme, glavom gurnuo loptu pored istrčalog Edersona i potom pogodio praznu mrežu.

Samo dva minuta kasnije, ispostaviće se, postavljen je konačan rezutlat susreta – pogotkom Markusa Rašforda, a ovoga puta u ulozi asistenta našao se Henrik Mhtarjan.

Mlađani Englez prekinuo je napad rivala i dodao loptu do Jermena koji je nastavio kontru, pre nego što je na ulasku u kazneni odložio do Markusa koji rutinski pogađa mrežu 'Građana'.

Žoze Murinjo izveo je nešto jači sastav u odnosu na Đozepa Gvardiolu, a Španac je izvršio i nešto više izmena od Portugalca.

Naš Aleksandar Kolarov presedeo je meč na klupi Sitija. da bi Gvardiola posle meča istakao da je levi bek slobodan i da mu želi sreću u Romi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: