Mari dobio Berdiha, još pobeda do prvog mesta!

Drugi teniser sveta Endi Mari napravio je još jedan korak ka prvoj poziciji na ATP listi.

Izvor: B92

Petak, 04.11.2016.

21:44

Mari dobio Berdiha, još pobeda do prvog mesta!
Getty images

Mari je u četvrtfinalu Mastersa u Parizu pobedio Tomaša Berdiha sa 7:6(9), 7:5, pa mu sada nedostaje još jedna pobeda kako bi prvi put u karijeri došo do mesta broj jedan na ATP listi posle poraza Novaka Đokovića od Marina Čilića.

Potpuno je neverovatno šta je Berdih propustio u taj-brejku prvog seta u kojejm je vodio sa 6:1. Mari je spasao svih pet set lopti, imao je Čeh potom šestu, pa i sedmu, ali mu ni to nije bilo dovoljno, pa je Mari dobio 13. gem sa 11:9.

Psihološki pad rivala Škot je iskoristio već u prvom gemu drugog seta, oduzeo je rivalu servis i delovalo je da će rutinski provesti meč kraju. Berdih se vratio u poslednjem trenutku, napravio je brejk za 5:5, ali je već u sledećem gemu ponovo ispustio servis i Mari je priveo meč kraju.

Tamo ga čeka bolji iz duela Conga – Raonić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: