Šilobad: Partizan u EK; Miško: Opšti interes

Direktor KK Partizan Mlađan Šilobad izjavio je da klub ima sigurno mesto u Evrokupu sledeće sezone, gostujući kod Slobodana Šarenca u emisiji "Oko" na RTS.

Izvor: B92, RTS

Ponedeljak, 28.03.2016.

18:39

Šilobad: Partizan u EK; Miško: Opšti interes
Foto: StarSport

Šilobad je rekao da je klubu to potvrdio čelni čovek Evrolige Đordi Bertomeu na stastanku sa čelnicima crno-belih pre nekoliko nedelja.

Ulazak Partizanu u EK omogućiće pre svega povlačenje Mega Leksa, koji smatra da učešće u tom takmičenju ne odgovara planovima kluba.

"Mega nije dorasla Evroligi, ne zadovoljava uslove koji su precizni, komplikovani, pa se ni ne postavlja pitanje eventualnog igranja u EL. Što se tiče Evrokupa, razmišljamo da ne igramo, ali odluka će biti doneta na kraju sezone. Koncept kluba je da proizvodimo mlade igrače, a igranje dve utakmice nedeljno je dijametralno suprotno tome. Bliži smo neigranju u EK, tim pre što vidim i da je opšti interes srpske košarke da Partizan igra Evrokup, pa da se pomogne i na taj način", rekao je čelni čovek Mege Miodrag Ražnatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: