USO: Đoković - Federer u nedelju

Ukoliko kiša i jak vetar ne budu ponovo uzrokovali probleme, program na US Openu trebalo bi da počne danas u 18 časova nastavkom meča Nadal - Gonsales.

Izvor: B92

Subota, 12.09.2009.

11:08

Default images

Kompletan jučerašnji raspored pomeren je za dan kasnije, kada bi trebalo da se odigraju i polufinalni mečevi u konkurenciji teniserki. Novak Đoković i Rodžer Federer, koji se sastaju u polufinalu, na teren će tek u nedelju, a finale je pomereno za ponedeljak.

Posle Nadala i Gonsalesa (Španac vodi 1:0, u setovima, u drugom setu je 6:6), na terenu Artur Eš igraće se finale muškog dubla u kojem se sastaju Lukaš Dluhi (Češka/ Leander Paes (Indija) - Maheš Bupati (Indija) - Mark Nouls (Bahami). Prema optimističkim najavama organizatora, usledio bi duel branioca trofeja Serena Vilijams i povratnice Kim Klajsters, a potom i drugi polufinalni meč danske teniserke Karoline Voznjacki i Belgijanke Janine Vikmajer.

Na kraju dana igraće se drugo polufinale ženskog dubla Kara Bek (Zimbabve)/Liza Huber (SAD) - Samanta Stosur (Australija)/Rene Stabs (Australija). Prethodno, mesto u fInalu obezbedile su Amerikanke Venus i Serena Vilijams.

Neočekivani razvoj dogadjaja neminovno je uslovio je i promene u samoj završnici poslednjeg godišnjeg gren slem turnira, tako da će se finale u ženskoj konkurenciji igrati u nedelju uveče, a u muškoj u ponedeljak.

Raspored mečeva u subotu:
Rafael Nadal - Fernando Gonsales 7:6, 6:6 (18h)
Lukaš Dluhi/ Leander Paes - Maheš Bupati - Mark Nouls
Serena Vilijams - Kim Klajsters
Karolina Voznijacki - Janina Vikmajer
Kara Blek/Liza Huber - Samanta Stosur/Rene Stabs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: