Nova vest
Rukomet

Nedelja, 05.07.2009.

11:56

Cvetković: Finale MI oproštajni meč

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da će poslednji put sedeti na klupi nacionalnog tima u nedelju u finalu Mediteranskih igara.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

"Finale Mediteranskih igara je poslednja utakmica sa mnom na klupi. Istekao mi je ugovor, na ovome završavam. Srbija je osvojila prvu rukometnu medalju pa makar bila i 'mediteranska'. Sada neka traže nekog novog ko će da nastavi sa donošenjem odličja", rekao je Cvetković.

Rukometaši Srbije plasirali su se u finale Mediteranskih igara u Peskari posle dva produžetka pobedom nad Turskom rezultatom 43:41. Cvetković je rekao da ne očekuje da će Upravni odbor RSS da produži saradnju sa njim.

"Ne očekujem ništa. Neka raspravljaju o onome što planiraju da rade u budućnosti, nema potrebe da raspravljaju u meni. Ne planiram sa tim ljudima da nastavim saradnju", izjavio je Cvetković koji je došao u sukob sa rukovodstvom saveza posle izjave da se jedan od čelnih ljudi UO, Aleksandar Blagojević, kladio protiv Srbije u utakmici sa Nemačkom na Svetskom prvenstu početkom godine.

Selektor Srbije obratio se javnosti pre dve nedelje saopštenjem u kome je rekao da čelnici saveza služe lažima i manipulacijama.

"Mi imamo kvalitet i tim za medalje. Ako ih ne bude bilo uskoro, već od Evropskog prvenstva u Austriji, kompletan Upravni odbor RSS treba da podnese ostavke i prepusti mesto drugim ljudima. Nema više rada bez odgovornosti", izjavio je selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu