Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 28.08.2014.

13:46

Atanasijević: Nikoga se ne plašimo

Srpskim odbojkašima pripala je čast da u subotu na Nacionalnom stadionu u Varšave otvore Svetsko prvenstvo u Poljskoj duelom sa selekcijom domaćina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Naš tim predvodiće mladi korektor Aleksandar Atanasijević, koji je veliki miljenik ljubitelja odbojke u Poljskoj, pošto je dve godine s velikim uspehom igrao u toj zemlji.

Reprezentacija Srbije u Poljskoj brani bronzu osvojenu pre četiri godine u Rimu, a iako Atanasijević obećava samo da će on i saigrači dati sve od sebe, naglašava da veruje da je 'orlovima' malo potrebno za dobar plasman...

Izabranici Igora Kolakovića na okupu su gotovo četiri meseca, prošli su dva pripremna ciklusa, takmičenje u Svetskoj ligi i nekoliko prijateljskih utakmica. Kao i svake godine, nema bolje pripreme za najveća takmičenja od Svetske lige, smatra Atanasijević.

Svetsko prvenstvo je najvažnije takmičenje u ovoj godini i ono se najviše računa jer se igra svake četvrte godine. Svetska liga nam je poslužila kao priprema, da se uigramo i iako se nismo plasirali na završni turnir malo nam je falilo, u poslednjem meču smo ostali bez plasmana. Svakako, utakmice sa Sjedinjenim Državama, Rusijom i Bugarskom su veliko iskustvo za nas i pokazali su nam da nikoga ne treba da se plašimo“, rekao je Atanasijević za B92.

Kompletan intervju sa Aleksandrom Atanasijevićem pročitajte u našoj rubrici 'Intervjui'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu