Nova vest
Odbojka

Subota, 09.08.2014.

09:08

BP: Juniorkama triler sa Turskom

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija pobedila je Tursku i došla do pete pobede na Balkanskom prvenstvu u Subotici.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U fantastičnoj utakmici, dostojnoj finala Svetskog ili Evropskog prvenstva, juniorke Srbije su savladale Tursku sa 3:2, po setovima 25:17, 23:25, 20:25, 28:26 i 18:16, posle 148 minuta igre.

Posle odlično odigranog prvog seta, sem na početku, Srbija je u drugom setu prokockala pet poena prednosti u završnici i dozvolila Turskoj da izjednači. Posle bolje igre u trećem setu, Turkinje su povele, a Srbija u četvrtom setu ponovo imala pet poena viška.

Srećom, ovogo puta izabranice Marijane Boričić nisu dozvolile Turskoj da iskoristi nijednu od tri mečlopte, već su izjednačile, a zatim i u petom setu spasle dve meč lopte Turkinja i na kraju zasluženo slavile.

Reprezentacija Srbije u šestom kolu od 18 časova igra sa Bugarskom, koja ima dva boda manje od naše selekcije na prvom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu