Nova vest
Odbojka

Sreda, 30.06.2010.

21:24

Veljkovićeva potpisala za Novaru

Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Stefana Veljković potpisala je ugovor sa italijanskim odbojkaškim klubom Novara.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Veljkovićeva u Novaru odlazi iz Crvene zvezde, sa kojom je ove godine osvojila šampionsku titulu i drugo mesto na finalnom turniru Kupa CEV. "Odlučila sam da prihvatim ponudu Novare zato što želim da oprobam svoje do sada stečeno znanje u italijanskoj ligi", rekla je Veljkovićeva.

Prema rečima reprezentativke Srbije ekipa kojoj će se pridružiti je mlada, ali ambiciozna i dovoljno jaka da se bori za poziciju u vrhu tabele.

"Očekuje me naporna i zanimljiva sezona. Trener Đovani Kaprara je garancija za dobar rad i napredak", rekla je Veljkovićeva, "Žao mi je što odlazim iz Zvezde, u kojoj sam imala odlične uslove i sa kojom sam ove godine osvojila meni najdražu titulu. Sigurna sam, ipak, da će crveno-bele nastaviti i naredne sezone da pobeđuju."

Stefana Veljković je trenutno sa reprezentacijom, koja se takmiči u Evropskoj ligi. U seniorskoj reprezentaciji debitovala je 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu