Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 11.03.2010.

19:56

Partizan slavio u Šumicama

U beogradskom odbojkaškom derbiju Partizan je slavio protiv Crvene zvezde sa 3:1 (29:27, 25:22, 11:25, 25:21) u setovima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Večiti rivali su se sastali u poslednjoj utakmici plej-ofa odbojkoškog prvenstva Srbije. U drugoj utakmici Mini lige za plasman od 1. do 4. mesta u Novom Sadu sastaju se Vojvodina i aktuelni državni prvak Radnički iz Kragujevca. U polufinalu plej ofa, koje počinje 16. marta, već se znaju rivali a sastaće se Partizan - Crvena zvezda i Radnički Kragujevac - Vojvodina.

Odbojkaši Partizana drugi put ove sezone uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu, ali sa novim bodovima nisu značajnije popravili položaj na tabeli

Veći deo utakmice Crvena zvezda je igrala bez svog najboljeg igrača, korektora Tomislava Dokića, kojeg je trener Željko Bulatović najverovatnije čuvao za predstojeći start u plej-ofu. Meč imeđu Partizana i Crvene zvezde odigran je u dvorani u Šumicama pred oko 700 gledalaca, a sudili su Dejan Jovanović i Zorica Bijelić iz Beograda.

Crvena zvezda: Ćulafić, Milutinović, Rašić, Koprivica, Dokić, Pajić, Mitić, Stojilović, Terzić, Stefanović.
Partizan: Minić, Ilić, Turanjanin, Mijailović, Djordjević, Atanasijević, Kisić, Mitrović, Žarković, Samardžić.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu