Nova vest
Odbojka

Sreda, 21.01.2009.

22:40

LŠ: Zvezdi set protiv Lubea

Odbojkaši Crvene zvezde oprostili su se od Indesit Liše šampiona porazom na gostovanju Lubeu u Italiji 1:3 (25:18, 25:18, 25:17, 25:22).

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Pobedom nad crveno-belima Lube je osvojio prvo mesto u Grupi C, dok je takmičenje po grupama šampion Srbije završio na poslednjem, četvrtom, mestu bez pobede. U drugoj utakmici šestog kola Majorka je na domaćem terenu savladala Ruselar i obe ekipe su izborile plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Zvezda je odlično počela meč i ponovila je igru iz Beograda i bila je ubedljiva u prvom setu, ali je potom usledio jači otpor Italijana koji su u drugom i trećem setu našli odgovor na igru Beograđana. U četvrtom setu je bilo neizvesnije ali su igrači Lubea pokazali svoj kvalitet i došli do petog trijumfa u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Na kraju grupne faze Lube je zauzeo prvo mesto sa 11 bodova, ispred Ruselara sa deset, dok je Majorka sakupila devet, dok je Zvezda takminje završila kao četvrta sa samo šest bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu