Nova vest
Odbojka

Utorak, 08.01.2008.

22:47

Juniori bolji od Izraela

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Juniorska odbojkaška reprezentacije pobedila je selekciju Izraela rezultatom 4:1, po setovima 25:18, 24:26, 25:10, 25:21 i 25:18, u prvom od četiri prijateljska meča, koje će dvatima odigrati u Bečeju. Meč je igran bez prisustva publike, trajao je 99 minuta, a sudili su Robert Leko i Dušan Španović.

Srbija: Borovnjak (3), Vuković, Atanasijević (13), Vukićević (1), Pajić (15), Majstorović, Stefanović (1), Drapšin (6), Vasić (20), Stevanović (4), Mitić (4), Samardžić (5). Treneri: Milan Žarković, Dragan Đorđević.

Kao svaka mlađa selekcija Srbije, tako i ova nosi jedno veliko breme da ispuni očekivanja i da iznedri kandidate za najbolju selekciju. Ovo je ovoj novoj generaciji prvo okupljanje i već se vidi da će prijateljske utakmice protiv Izraela biti pun pogodak. Imamo debitante u sastavu i potrebno im je uigravanje. Izraelci su s druge strane u pojedinim delovima meča bili potpuno ravnopravan rival. Očekujem da će i naredne tri utakmice biti obostrano korisne“, rekao je Milan Žarković, prvi trener plavih juniora.

Srbija i Izrael će u sredu od 19 časova odigrati drugi prijateljski meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu