Novak: Savršen meč u svakom pogledu

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je odigrao savršen meč i da mu je dobar servis pomogao da ekspresno pobedi Endija Rodika na olimpijskom turniru.

Izvor: MJ

Utorak, 31.07.2012.

20:10

Default images

Đoković je za samo 54 minuta eliminisao Rodika i nadmašio Švajcarca Rodžera Federera, koji je prethodno dobio Francuza Žilijena Benetoa za 58 minuta.

"Bio je ovo savršen meč u svakom pogledu. Servirao sam dosta asova i imao mnogo lakih poena posle prve serve. Trudio sam se da vraćam lopte u teren i terao ga da igra. To je bila taktika koju sam želeo da primenim i uspeo sam u tome", rekao je Đoković posle meča.

On je dodao da bi mu mnogo značilo da u Londonu osvoji zlatnu medalju.

"Zlato bi mi mnogo značilo, jer ovde igram za svoju državu. Svi smo ponosni što nosimo ime Srbije na majicama i trenerkama i trudimo se da to i opravdamo što boljim rezultatima. Borićemo se da donesemo uspehe naciji i da obradujemo navijače", rekao je Đoković.

Srpski teniser će u osmini finala olimpijskog turnira igrati protiv Australijanca Lejtona Hjuita, koji je sa 6:4, 7:5 pobedio Hrvata Marina Čilića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: