Nova vest
Košarka

Četvrtak, 04.07.2013.

14:04

Radonjić: Žreb težak, borićemo se

Povratak u Evroligu posle 13 sezona pauze neće biti lak za košarkaše Crvene zvezde Telekom, smatra trener vicešampiona Srbije Dejan Radonjić.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Zvezdini rivali su Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuča, Lokomotiva Kubanj i pobednik kvalifikacija.

Radonjić kaže da je i samo učešće u elitnom takmičenju velika stvar za crveno-bele.

Velika je stvar što se Crvena zvezda posle 14 godina našla u društvu velikih ekipa i što će učestvovati u najjačoj konkurenciji evropskih timova”, kaže Radonjić za sajt kluba.

Izvukli smo jake protivnike i mislim da nam žreb nije bio naklonjen. Detaljniju analizu naših rivala moći ćemo tek kasnije da uradimo jer su ekipe još uvek u fazi formiranja. Iz šestog šešira sam priželjkivao lakšeg protivnika ali ćemo po svemu sudeći dobiti najtežeg, jer ta ekipa veoma ambiciozno napada mesto u Evroligi kroz kvalifikacije”.

U kvalifikacijama učestvuju Vareze, Oldenburg, Lijetuvos Ritas, Riga, Himki, Ostende, Nimburk i Banvit.

Naša obaveza je da vredno radimo, što bolje se pripremimo za sve izazove koji nam slede i da se sa velikom borbenošću suprotstavimo svim ekipama protiv kojih budemo igrali”, zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu