Nova vest
Košarka

Nedelja, 31.07.2011.

13:42

Ilić: “Želim Zvezdin dres“

Povodom najavljene fuzije Crvene zvede i FMP-a, centar Mile Ilić ponovio želju da obuče crveno-beli dres, prenosi „Sportski žurnal“.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

U tri navrata, Ilić je bio praktično pred vratima Crvene zvezde, a jednom je čak imao i papire za registraciju u Košarkaškom savezu Srbije, ali to se izjalovilo.

Zbog priča vezanih za crveno-bele i poslovno-tehničku saradnje sa klubom iz Železnika i mogućnosti da se preseli na Mali Kalemegdan, Ilić je rekao:

Pitanje je zanimljivo. Međutim, ne znam tačno šta se dešava na relaciji dva kluba, nisam baš u toku. Imam dogovor sa Nebojšom Čovićem i ljudima iz FMP-a da bih mogao da ostanem i sledeće sezone u Železniku“.

Ilić je ponovio svoju želju da se nađe u Zvezdinom dresu.

Ne znam nijednog Zvezdaša koji nema želju da obuče crveno-beli dres. Međutim, još nemam pravu sliku. I dalje stižu oprečne informacije. Jedan dan se klubovi spajaju, drugi se piše da neće biti ništa od toga. Kad se sve završi imaću jasniju sliku pa ću moći nešto više da kažem na tu temu“, zaključio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu