Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.10.2018.

21:43

Na Zvezda – Andora za 600 dinara

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak protiv Morabank Andore treću utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.

Izvor: PT

Autor: PT

Na Zvezda – Andora za 600 dinara
StarSport

Crveno-beli nakon premijerne pobede u novoj sezoni, koju su zabeležili nad nemačkim Ulmom u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utorak od 19 časova dočekuju ekipu španske Andore.

Crvenobeli su u međuvremenu od tog duela pobedili ekipu Budućnosti u Podgorici, Monaka u Francuskoj i ekipu Krke u ABA ligi, i u dobrom raspoloženju, bez poraza i sa brejkom u evropskom takmičenju, dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja prošlogodišnjeg izdanja spanske ACB lige.

Povodom ovog meča Zvezda je obavestil javnost kako mogu da dođu do karata:

"KK Crvena zvezda obaveštava sve svoje pristalice i zainteresovane, da će pojedinačne karte za ovaj meč, biti u prodaji od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" od 16 časova do početka meča. Takođe, na dan utakmice i samo na blagajnama dvorane svi zainteresovani biće u prilici da kupe i sezonske ulaznice KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2018-2019 koje su još uvek u prodaji", saopštili su iz Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu