Nova vest
Košarka

Nedelja, 12.08.2018.

12:30

Tomić u ponedeljak proziva, Baron i Perperoglu obavili testiranja

Velika pojačanja Crvene zvezde Bili Baron i Stratos Perperoglu obavili su detaljna testiranja pred početak nove takmičarske godine.

Izvor: PT

Autor: PT

Tomić u ponedeljak proziva, Baron i Perperoglu obavili testiranja
Foto: Starsport

Novi crveno-beli tim se po prvi put okuplja u ponedeljak kada su takođe zakazana testiranja, a potom sledi početak priprema za sezonu 2018/2019.

Baš kao i Majk Cirbes i Majkl Odžo, Beron i Perperoglu su trčali pod opterećenjem i izvršili sva neophodna merenja i testiranja koja su pokazala da se nalaze u zavidnoj formi.

Baron je sve to odlično podneo što je prilično zapanjujuće jer se njegovo putovanje sa severnoameričkog kontinenta u Beograd neplanirano odužilo, što je podelio sa navijačima i na društvenoj mreži Tviter.

’’Bilo je veoma neprijatno, ali to ostavljam iza sebe. Vreme je da stvaramo lepše uspomene’’, istakao je Bili Baron.

Trener Milan Tomić obaviće prvu prozivku u ponedeljak, a očekuje se da u toku naredne nedelje doputuju i poslednja dva pojačanja Džo Regland i Muhamed Faje.

Zvezda je ovog leta dovela sedam pojačanja (Perperoglu, Odžo, Cirbes, Ristić, Faje, Baron i Regland) i naredne sezone ima, kao i svake u poslednjih nekoliko godina, velike ambicije u ABA ligi, ali i Evrokupu.

Sezona u regionalnom takmičenju kreće 28. septembra, a Zvezda prvi meč igra pred domaćom protiv Cibone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu