Lilard bez dileme: MVP Jokić može sa Denverom do titule

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji", reči su Demijena Lilarda.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 04.06.2021.

11:37

Lilard bez dileme: MVP Jokić može sa Denverom do titule
Photo: Tanjug/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Nagetsi su nakon pobede u Oregonu obezbedili prolaz u polufinale Zapadne konferencije gde će igrati sa Finiksom.

Lilard je rekao da Denver čak može da dođe i do šampionske titule.

"Ako postoji neka sezona u kojoj bi jedan igrač poput Nikole mogao da povede tim ka tituli, onda je to ova. Jokić je sposoban za to", rekao je Lilard.

U iščekivanju nagrade za najboljeg igrača sezone u ligi, bek Portlanda je rekao da njemu ne treba "pismo" iz kancelarije NBA u Njujorku da bi saznao ko je najbolji.

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim", rekao jhe Lilard.

Reči hvale je za srpskog reprezentativca je imao i trener Portlanda Teri Stoc.

"Sjajan je igrač i sve se vrti oko njega. Nadigrao nas je, zaslužio je da pobedi u seriji i odlično je obavio posao na oba kraja terena. Skidam kapu. Želim mu sve najbolje u sledećoj seriji", rekao je Stoc.

Prvi meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije između Denvera i Feniksa na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: