Kevin Durent odbio 31.500.000 dolara i postao slobodan agent

Američki košarkaš Kevin Durent odbio je opciju u svom ugovoru da i naredne sezone bude igrač Golden Stejt Voriorsa, tako da je sada slobodan u izboru sredine.

Izvor: SN

Sreda, 26.06.2019.

17:53

Kevin Durent odbio 31.500.000 dolara i postao slobodan agent
Photo by Claus Andersen/Getty Images

Golden Stejt Voriorsi poraženi su u finalu NBA lige od Toronto Reptorsa posle 6 odigranih utakmica i u toj seriji Kevin Durent je pokidao ahilovu tetivu, što je jedna od težih sportskih povreda.

Ipak, to jednom od najboljih skorera današnjice nije umanjilo cenu i on je odlučio da narednu sezonu ne provede u Golden Stejtu već da istraži svoje opcije i potpise višegodišnji ugovor sa nekom 30 NBA franšiza.

Da je odlučio da ostane, Dukent bi imao platu od 31.5 miliona.

On se trenutno nalazi u Njujorku gde će sa svojim menadžerom Ričom Klajmenom razmatrati opcije i doneti odluku gde će nastaviti svoju karijeru. Postoje glasine da će ostati u "Velikoj jabuci", u redovima Niksa ili Netsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: