"Da Majkl Džordan igra danas, prosečno bi davao 50 poena" VIDEO

Nekadašnji NBA košarkaš Denis Rodman rekao je da je Majkl Džordan bez premca najbolji košarkaš svih vremena.

Izvor: SN

Subota, 22.06.2019.

18:38

Brian Bahr /Allsport

Već neko vreme određeni fanovi košarke vode debatu oko toga ko je najbolji košarkaš u istoriji, Lebron Džejms, Majkl Džordan ili možda neko treći.

Denis Rodman je rekao šta on misli na ovu temu i uz dodao da bi Majkl Džordan, danas beležio 50 poena u proseku.

Denis Rodman je u Čikago Bulsima sa Majklom Džordanom u timu uspeo da bude NBA šampion tri puta u nizu. Popularni "Crv" važi za jednog od boljih defanzivaca ikada, a slavu je stekao u redovima Detroit Pistonsa. Popularnih "Bed bojsa".

Rodman je gostovao u emisiji "First Take" gde je govorio između ostalog i o svom nekadašnjem saigraču, ali i o "klincima" koji tek dolaze u ligu.

"Debata oko najboljeg košarkaša u istoriji se vodi već neko vreme. Da Majkl danas igra on bi beležio 50 poena u proseku. Lebron je sjajan igrač i tu nema dileme, ali je on u Top3 zajedno sa Kobijem, Medžikom i Karimom, ali Majkl je na vrhu. Ne znam zašto se uopšte diskutuje o najboljem ikada", rekao je Denis Rodman.

Gostovanje Denisa Rodmana možete pogledati na priloženom video klipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: