Poslednji napad na titulu – Melo zvanično u Rokitsima

Američki košarkaš Karmelo Entoni novi je igrač Hjustona s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 2,4 miliona dolara.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 13.08.2018.

21:59

Poslednji napad na titulu – Melo zvanično u Rokitsima
Getty images

Dolazak Entonija u Hjuston, o kom se nedeljama spekulisalo, potvrdio je generalni menadžer kluba Deril Mori, a nakon toga je i klub koji je objavio fotografiju Entonija kako potpisuje ugovor.

U Hjustonu se nadaju da će dovođenje 34-godišnjeg Entonija pomoći tom timu da stigne do svoje prve titule od 1995. godine kada je tim predvodio neverovatni Hakim Oladžuvon.

"Dobrodošao brate", objavio je i Kris Pol koji je od prošle godine plejmejker "Raketa".

Hjuston je prošlu sezonu završio u finalu Zapadne konferencije porazom od Golden Stejta. Karmelo Entoni je prošle sezone u dresu Oklahome prosečno postizao 16,2 poena.

On je u 15-godišnjoj NBA karijeri, igrajući za Denver, Njujork i Oklahomu, prosečno beležio 24,1 poen, 6,5 skokova i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: