Rampa Bjelice koja je "raspalila" publiku (VIDEO)

Nemanja Bjelica odigrao je odličan meč u pobedi Minesote nad aktuelnim šampionom, a jedan potez našeg igrača s kraja meča posebno je oduševio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2018.

16:15

Rampa Bjelice koja je
Photo by Zhong Zhi/Getty Images

Srpski košarkaš proveo je najviše minuta na terenu, čak 40, i za to vreme je imao veoma dobar "ol-round" učinak.

Bjelica je meč završio sa 10 poena, sedam skokova i četiri asistencije, uz tri ukradene lopte i dve blokade.

Jedna od te dve "rampe" došla je na 30 sekundi do kraja meča, kada je pri rezultatu 108:103 Bjelica blokirao Kvina Kuka i time sprečio Voriorse da unesu veliki nemir u redove Vulvsa. Bjelica ima veliku minutažu od kada se povredio Džimi Batler i iz meča u meč opravdava veliko poverenje koje ima Tom Tibodo.

Pored našeg igrača, ključnu rolu u pobedi imao je Karl-Entoni Tauns koji je meč završio sa 31 poenom, 16 skokova i dve asistencije.

Minesota je peta na Zapadu sa skorom od 39 pobeda i 29 poraza i očekuje ih velika borba za plej-of. Do kraja ligaškog dela Vulvsima je ostalo da odigraju još 14 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: