Teodosić: Plasiraćemo se u plej-of

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić veruje da će njegov tim da se plasira u plej-of NBA lige.

Izvor: AK

Subota, 10.02.2018.

19:20

Teodosić: Plasiraćemo se u plej-of
Foto: Getty images

Klipersi su trenutno sedmi na Zapadu sa skorom 28-25, ali su ih mnogi otpisali nakon što je najbolji igrač Blejk Grifin trejdovan u Detroit Pistonse ovog februara.

Tridesetak utakmica pre kraja samo pet pobeda deli ekipe na pozicijama 7-11, pa nas čeka još jedan uzbudljiv finiš regularnog dela sezone na Zapadu.

"Završićemo snažno i plasirati se u plej-of. Imamo nove igrače koji nam daju svestranost u svim aspektima igre. Oporavljamo se i postepeno od povreda, napredujemo u smislu razumevanja šta radimo na parketu", uveren je Teodosić.

Klipersi su ostali u konkurenciji za plej-of uprkos čestim povredama ključnih igrača, među kojima je ove sezone i Teo.

"Nikad nije lepo videti povređenog saigrača. Ali ono što se dešavalo nam je otvorilo nekoliko mogućnosti u kojima su različiti igrači dobijali priliku, što se u suprotnom ne bi dogodilo. To što možemo računati na doprinos svih je popravilo timsku hemiju", kaže srpski reprezentativac.

Teodosić je letos stigao u tim koji je godinama bio redovan u plej-ofu, a sada ga očekuje dosta muke dok izbori tu poziciju.

"Ovo je tim sa mnogo ličnosti. Mnogo se zabavljam sa ovom ekipom. Srećan sam zbog odluke koju sam napravio letos i potpisao za Kliperse. Uživam u svakom trenutku ovde. Sjajno je što mogu da se takmičim sa najboljim igračima na svetu", zaključio je Teodosić.

Kliperse se nalaze na turneji po Istoku koji su počeli pobedom u Detroitu, a slede gostovanja Filadelfiji, Bruklinu i Bostonu, pre povratka u Kaliforniju i okršaja sa šampionom Golden Stejt Voriorsima u Ouklendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: