Koldvel-Poup u LAL za 18M$, čeka se još Rondo

Bek Kentevijus Koldvel-Poup potpisao je na godinu dana za Los Anđeles Lejkerse za 18 miliona dolara.

Izvor: AK

Sreda, 12.07.2017.

09:34

Koldvel-Poup u LAL za 18M$, čeka se još Rondo

Očekuje se da Koldvel-Poup ima značajnu ulogu u timu "jezeraša", a ugovor na godinu dana će mu omogućiti da već sledećeg leta opet izađe na tržište kada će "seleri kep" dodatno porasti i doneti znato veće mogućnosti šuterima.

Koldvel-Poup ima 23 godine, imao je opciju da ostane u Detroit Pistonsima i naredne sezone za 4,9 miliona dolara, ali je odustao od toga.

Ugovorom sa Lejkersima je postao jedan od desetorice najplaćenijih šutera u ligi, a sledećeg leta će moći da računa na 21,6 miliona dolara u Lejkersima.

Osmi pik sa drafta 2013. je prošle sezone prosečno beležio 13,8 poena uz 3,3 skokova po meču.

Tim iz L.A sada ima još 16,5 miliona dolara u "selekri kepu" za dodatno pojačanje, a očekuje se da to bude Ražon Rondo koji je razgovarao sa klubom iz Stejpls centra u utorak.

"Jezeraši" mu nude takođe ugovor na godinu dana, a vide ga kao idealnog partnera za svog drugog pika sa drafta Lonza Bola na poziciji plejmejkera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: