Vulvsi nude 7. pik za Džimija Batlera?

Minesota Timbervulvsi pokušavaju da naprave trejd sa Čikago Bulsima za Džimija Batlera, a navodno su spremni da za njega daju i pravo na 7. pik na draftu.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.06.2017.

20:05

Vulvsi nude 7. pik za Džimija Batlera?
Foto: Getty images

Predstavnici Vulvsa su pregovarali sa ljudima iz Bulsa tokom nedelje u vezi sa trejdom Batlera, koji je navodno izrazio želju da ostane u Čikagu.

On je protekle sezone prosečno beležio 23,9 poena uz 6,2 skokova i 5,5 asistencija po utakmici, Bulsi su bili osmi na Istoku, a na startu plej-ofa poraženi su od Boston Seltiksa sa 4-2 u seriji.

Već mesecima se spekuliše da su Bulsi spremni da trejduju Batlera i krenu da stvaraju novi tim, imali su ponudu i od Klivlend Kavalirsa, ali pregovori nisu bili uspešni.

NBA draft je u noći između četvrtka i petka u 01:30 ujutru, a prvi će birati Filadelfija 76ersi. Očekuje se da prvi pik bude plejmejker sa Vašingtona Markel Fulc.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: