Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

11:45

Vojvodina ne dâ Oumaruu da ide

Fudbaler Vojvodine Abubakar Oumaru neće pojačati redove Crvene zvezde, saopštili su čelnici novosadskog kluba.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Oni negiraju bilo kakvu mogućnost da Kamerunac promeni klub, navodeći da će biti suspendovan ukoliko ne bude želeo da igra.

Zvezda je za Oumarua poslala ponudu od 350.000 evra plus 30 odsto od narednih transfera, dok u ugovoru napadača Vojvodine stoji klauzula po kojoj on može da ode ukoliko se uplati obeštećenje od 700.000 evra.

Međutim, predsednik novosadskog kluba Ratko Buturović nije želeo da komentariše sadržaj ugovora.

Kod pravih ljudi ugovor je ponekad manje bitan od reči. Ja reč nikada neću pogaziti, a onim drugima neka je na oprost. Ma koliko oni, međutim, bili sigurni da će Oumarua uzeti, Vojvodina ga neće pustiti, a oni neka se obrate odgovarajućim instancama“, kaže Buturović.

On dodaje i da je pokušaj transfera kamerunskog internacionalca, u ovom trenutku, krajnje nekorektan.

Do kraja prelaznog roka su ostala svega tri dana i mi nemamo vremena da za njega nađemo zamenu, pa je logično postaviti pitanja ko na ovaj način, i zašto, pokušava da oslabi Vojvodinu? Na stranu to što je otvoreno i pitanje koliko će sebe stvarno da pojača”, navodi predsednik Vojvodine.

Buturović naglašava da je još pre priprema za novu sezonu svim igračima, a time i svim klubovima koji ih žele, rečeno da u slučaju dobre, pre svega inostrane ponude, mogu da napuste klub.

To je ponovljeno i po završetku priprema, pa čak i posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope od bečkog Rapida - kaže, rezignirano, predsednik Vojvodine. - Zašto ga letos nisu tražili, zašto to nije urađeno pre, recimo, 15 dana? Činiti to na ovaj način, samo tri dana pre završetka prelaznog roka je, ponoviću, zaista više nego nekorektno”, zaključio je Buturović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu