Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2012.

14:20

Bekvalac: U Užicu prva meč lopta

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je uoči gostovanja Slobodi da će njegova ekipa u Užicu imati prvu od tri meč lopte za opstanak u elitnom rangu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Novi Pazar je na 14. poziciji u Superligi sa 25 bodova, dok je Sloboda šestoplasirani tim prvenstva sa 42 boda.

"Bodovi su nam neophodni, ali i izuzetno kvalitetnoj Slobodi, koja se bori za nastup u evropskim takmičenjima. Zato očekujem utakmicu bez kalkulacija, pošto bod ne znači mnogo nijednom od rivala", izjavio je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.

On je ocenio da je Sloboda postala stabilan superligaš i da u tom klubu postoji sistem koji odlično funkcioniše.

"Užičani ništa ne rade stihijski. Najpre su obezbedil kvalitetne zamene, a tek onda pustili svoje najbolje igrače, Nikolu Maksimovića i Filipa Kasalicu. Takođe, pogodili su i sa trenerom, sa kojim dugo sarađuju", kazao je Bekvalac.

Trener Novopazaraca za predstojeću utakmicu neće moći da računa na povredjene Emira Lotinca, Miloša Markovića i Ibrahima Arifovića, dok je neizvestan nastup 'rovitih' Miloša Bogunovića, Admira Raščića, Edina Ademovića i Admira Kecapa.

Štoper Radenko Bulatović rekao je da dobro poznaje ekipu Slobode i da očekuje kvalitetnu utakmicu pred velikim bojem gledalaca.

"U Slobodi sam proveo tri godine i ne iznenađuju me njihovi rezultati. Imaju odlične igrače i trenera koji ih silno motiviše", kazao je Bulatović.

Subotnja utakmica između Slobode i Novog Pazara počinje u 17 časova, a iz novopazarskog kluba su saopštili da neće organizovano voditi navijače u Užice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu