Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2011.

11:58

I Juventus hoće Tevesa

Posle Pari Sen Žermena i torinski Juventus je pokauzao interesovanje za argentinskog fudbalera Karlosa Tevesa, prenose britanski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Teves je ove nedelje bio već viđen u Milanu, pošto je dogovorio sve lične uslove, ali transfer nije ugovoren zbog toga što ga šampion Italije želi na pozajmicu iz Mančester Sitija, a ne da ga kupi.

U Sitiju su prethodno istakli da jedino žele Tevesa da prodaju pošto na njega menadžer Roberto Manćini ne računa.

Ipak, do novog obrta došlo je krajem radne nedelje, pošto su Tevesovi predstavnici boravili u Parizu, gde su pregovarali o njegovom prelasku u ’grad svetlosti’, a prema poslednjim informacijama Pari Sen Žermen je spreman da ispuni uslove, kako Argentinca, tako i Sitija.

Odmah potom javio se i Juventus, a mediji su objavili da se predsednik ’stare dame’ Andre Anjeli kod Manćinija raspitivao za uslove transfera vrednog oko 30 miliona evra.

U Pari Sen Žermenu su već istakli da su voljni da za Tevesa plate 30 miliona evra, a ukoliko Argentinac na kraju potpiše za taj klub može da se desi da će mu na terenu društvo praviti još jedan bivši igrač Mančester Junajteda Dejvid Bekam. Englezu uskoro ističe ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, a on je istakao da će odluku gde nastavlja karijeru doneti oko Božića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu