Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.07.2009.

13:18

Romario uhapšen zbog alimentacije

Bivši fudbalski reprezentativac Brazila Romario, uhapšen je u utorak uveče jer je odbio da plati alimentaciju za dvoje dece iz braka sa Monikom Santoro.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Romario je priveden u stanicu, gde je proveo noć u ćeliji",potvrdio je šef policije Karlos Augusta Nogera Pinto i dodao da je bivši fudbaler dužan da plati zaostalu alimentaciju od 17.850 evra. Portparol policije saopštio je da je fudbalerov advokat obećao da će obezbediti dokumente koji pokazuju da njegov klijent nema nikakva dugovanja prema bivšoj ženi.

Romario, pored pored 15-godišnjeg Romarinja i 19-godišnje Monikite iz braka sa bivšom suprugom Monikom Santoro, od koje se razveo 1995. godine, ima još četvoro dece.

Član brazilske selekcije koja je na Svetskom prvenstvu 1994. godine u SAD osvojila titulu šampiona i bivša zvezda španske Barselone 2004. godine bio je uhapšen zbog istih optužbi, ali je pušten na slobodu nekoliko časova kasije, pošto je dokazao da je uredno plaćao alimentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu