Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.05.2009.

20:07

Tores u Liverpulu do 2013. godine

Najbolji strelac Liverpula, Fernando Tores (25) protužio je ugovor sa ’crvenima’ iz Merzisajda do 2013. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema novom četvorogodišnjem ugovoru Liverpul ima pravo da produži saradnju sa španskim centarforom do 2014. godine. „Fernando je jedan od najbolji napadača u Evropi, a može samo da napreduje. I veći klubovi su ga želeli u svom timu ali je on pokazao koliko želi da sa Liverpulom osvaja trofeje. On je veoma talentovan ali i dalje želi da unapredi svoju igru“, izjavio je menadžer ’crvenih’ Rafa Benites.

’El Njinjo’ je u Liverpul došao 2007. iz Atletiko Madrida i na 83 utakmice postigao tačno 50 golova, iako je često odsustvovao zbog povreda.

Pre Toresa, ugovor sa Liverpulom produžili su Dirk Kujt, Daniel Ager i kapiten tima Stiven Džerard.

„Mnogo smo napredovali ove sezone i sada je potrebno da napravimo korak napred. Pravimo nešto specijalno ovde i dugogodišnji ugovori ovih igrača samo pojačavaju naše samopouzdanje. To je veoma pozitivna poruka svima koji su povezani sa klubom“, izrazio je zadovoljstvo Benites.

Liverpul je sezonu 2008/2009 završio bez trofeja, a u Premijer ligi su zauzeli drugo mesto sa 86 bodova, četiri manje od šampiona Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu