Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2008.

00:46

Benzema, Govu i Tulalan od starta

Trener francuskog šampiona Olimpika iz Liona Klod Piel dovodi 21 igrača na prijateljski meč sa Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U ekipi koja će nastupati na stadionu Partizana biće francuski reprezentativci Benzema, Govu, Tulalan, Bumsong i Kler, Italijan Groso, Kamerunac Makun i Brazilac Kris, a Piel je najavio da bi svi oni trebalo da budu u startnoj postavi. Na put nisu krenuli Žuninjo, najnovije pojačanje Džon Mensa, kao ni povređeni trio Ćelstrem – Keita – Fred.

Publici u Beogradu od početka će se predstaviti članovi francuske selekcije sa nedavno završenog Evropskog prvenstva, kao i Makun, koji je za Kamerun nastupao u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

Oni su se u prošlu sredu priključili pripremama, a Partizan će biti prvi rival sa kojim će igrati (Makun će debitovati u dresu Liona).

Fred leči tendinitis kolena, Kim Ćelstrem je istegao mišić i neće biti u punom treningu još pet dana, dok Kader Keita leči podlakticu i neće ga biti još tri nedelje. Džon Mensa, kapiten reprezentacije Gane, još uvek nije dovoljno spreman za utakmice.

Lion u Beogradu: Benzema, Bumsong, Kler, Kris, Makun, Groso, Tulalan, Kris, Govu, Valdivija, Delgado, Fore, Gasama, Grenije, Artok, Loris, Meama, Pije, Pjanić, Segen, Tafer, Bejnije.

Meč u Humskoj počinje u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu