Nova vest
Fudbal

Subota, 28.06.2008.

12:13

Počele pripreme Crvene zvezde

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Pod vođstvom novog trenera Čeha Zdenjeka Zemana fudbaleri Crvene Zvezde počeli su u subotu pripreme za novu sezonu u okrnjenom sastavu, jer su Ibrahim Gaj i Segundo Kastiljo dobili produženi odmor. Trener Zveze Zeman okupio je igrače i počeo lagane treninge, ali pred sobom još uvek nema jasnu sliku sa kakvim timom raspolaže.

Šestorici angažovanih Edgardu Da Silva, Vukašinu Deviću, Bobanu Maksimoviću, Nikolu Mijailović, Dejanu Jakoviću i Branimiru Subašiću priključili su se Ibrahim Some, Marjan Marković, Dragomir Vukobratović i Saša Stamenković. Zvezda ima još tri želje koje nastoji da u ovom prelaznom roku angažuje.

Beograđani su počeli intenzivne razgovore sa grčkim Olimpijakosom u vezi sa povratkom Darka Kovačevića u tim "crveno belih". U opticaju su i Milan Biševac i Nenad Kovačević, koji su proteklu sezonu proveli igrajući za francuski Lans.

Iz kluba su otišli Pavlović, Ranđelović, Tutorić, Basta, Trajković, Rašković, Betolingor, Miladinović, Mudrinić, Stančić i Đorđevića.

Fudbaleri Zvezde će trenirati u dve faze. Posle dva-tri dana boravka u Beogradu, 1. jula putuju u Austriju gde će trenirati narednih 15 dana, posle Austrije pripreme će nastaviti još dve nedelje u Sloveniji, a potom će se vratiti u Beograd gde će do početka nacionalnog prvenstva i učešća u Kupu UEFE-a trenirati na svom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu