Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.10.2007.

03:11

Ramos i zvanično u Totenhemu

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Samo dan nakon što je napustio Sevilju, Huande Ramos postavljen je za novog menadžera Totenhema, i na tom mestu će zameniti Martina Jola koji je otpušten nakon niza loših rezultata. Ramos je sa novim klubom potpisao ugovor na četiri godine.

Njegova prva utakmica na novom poslu biće protic Blekpula u Karling kupu u sredu, a treneri mlađih kategorija Clajv Alen i Aleks Ingltorp će voditi ekipu n ameču protiv Blekburna u nedelju.

“Oduševljeno prihvatam priliku da radim kao prvi trener Totenhema, kluba sa tako velikom tradicijom i istorijom. Od samog početka moje trenerske karijere želeo sam da radim u Engleskoj. Nadam se samo da ću se odužiti ljudima iz kluba koji su me zaposlili. Jedva čekam da upoznam igrače.

To je tim sa kojim bi svaki trener bio zadovoljan. Generalno, verujem da postoji potencijl za velike stvari u klubu. Bio sam oduševljen navijačima “Mamuza” kada smo igrali u Londonu, ali i u Sevilji, i biće mi velika čast da vodim ekipu na Vajt Hart Lejnu”
, rekao je Ramos.

Totenhem je pobedio u samo jednoj od deset utakmica u Premijer ligi i nalazi se na trećem mestu od pozadi na tabeli, pa je nakon poraza od Hetafea u UEFA kupu Martin Jol dobio otkaz.

“Dolazak Huandea je sjajna vest za Totenhem. On sa sobom donosi mnogo iskustva, i pobednički pedigree. Sada je na nama da se pregrupišemo i napravimo rezultate kakve svi u klubu očekuju. ”, rekao je sportski director kluba Dejmijen Komoli.

Markos Alvarez, jedan od asistenata Ramosa u Sevilji, takođe mu se pridružio i u Londonu na istoj poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu