Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

15:42

Atletiko se seli sa 'V.Kalderona'

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Fudbalski klub Atletiko Madrid dogovorio se sa lokalnim vlastima u Španiji da se preseli na stadion ’La Peineta’, pošto sadašnji ’Visente Kalderon’ treba da se ruši 2010. godine. Na njegovom mestu biće napravljen park, koji je u sklopu programa kanditature Španije za organizaciju Olimpijskih Igara 2016. godine.

"Idemo na sjajnu lokaciju koja ima sve što nam treba. Dogovor ide u korist našeg kluba, ali i na ruku građanima Madrida", rekao je predsednik Atletika Enrike Sereso na konferenciji za novinare.

Stadion ’La Peineta’ se nalazi na periferiji Madrida i ima kapacitet od 73.000 mesta. Radi se o sportskom objektu koji je bio napravljen u okviru neuspešne kandidature Madrida za Olimpijske Igre 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu