Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.04.2017.

20:00

Šta ćete nam saopštiti ako neko pogine?

U srpskom fudbalu sve je nekako postalo raritetno – počev od samog kvaliteta igre, pa sve do učešća nacionalnog tima na najvećim takmičenjima.

Izvor: B92

Autor:B92

Šta ćete nam saopštiti ako neko pogine?
StarSport

Nijedno kolo domaćeg šampionata ne može da prođe bez stvari koje nemaju veze sa samom loptom i terenom, izbijajući uvek u prvi plan, a – u ovom trenutku – rešenje se ne nazire.

Poslednja u nizu ovakvih situacija dogodila se proteklog vikenda na stadionu Partizana u Humskoj ulici u Beogradu, gde su crno-beli dočekali novosadsku Vojvodinu u okviru Superlige Srbije.

Domaćin je na kraju slavio minimalnim rezutlatom, povika na način i kvalitet suđenja nije bilo, ali su i ovoga puta oni koji su na tribinama i svečanim ložama potpuno skrenuli pažnju sa onoga što se događalo na travi.

Niti je ova situacija nešto novo u srpskog fudbalu, niti je prva, niti je poslednja, ali je svakako odavno prošlo 'krajnje vreme' kada je nešto trebalo preduzeti. A, tako je i danas.

Sve u svemu, kao i nebrojano puta do sada, na potezu su vodeći ljudi Fudbalskog saveza Srbije jer atmosfera koja prati naš fudbal neće doneti ništa dobro.

Dok, s druge strane, mi u našoj temi postavljamo svim superligašima i ljudima iz Kuće fudbala postavljamo samo jedno pitanje – Šta čete nam saopštiti ako neko pogine?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu