Grci se bave slučajem "Vildosa (ne)ide u PAO"

Danima unazad mediji spekulišu da se košarkaš Crvene zvezde Luka Vildosa nalazi na meti grčkog Panatinaikosa.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

13:00

Grci se bave slučajem
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Atinski "zeleni" za narednu sezonu pripremaju potpuni remont tima posle jedne loše sezone u Evroligi,a među prvim kandidatima za pojačanja pojavilo se ime Zvezdinog Argentinca.

Prisustvo Sanija Bećirovića u Beogradu na utakmicu između Crvene zvezde i Baskonije samo je dodatno podgrejalo priču o Vildosinom angažamanu, a grčki mediji preneli su priču o potpisu i detalje o ugovoru.

"List Lajvsport u današnjem članku na naslovnoj strani piše da je Vildosa popustio pred intenzivnim pritiscima administracije Panatinaikosa i potpisao sa „zelenima” do 2026. godine i da će za naredne tri godine argentinski košarkaš dobiti sumu od pet miliona evra", prenosi grčki "Sportal".

Grčki klub se oglasio i naveo da nije postignut dogovor.

"Panatinaikos razmatra sve igrače sa najvišeg nivoa, takav je i Vildosa. Osim toga, priča da je sve dogovoreno i potpisano je naučnofantastični scenario", saopšteno je iz kluba.

Vildosa je ove sezone stigao na Mali Kalemegdan i sa Zvezdom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: