Pešić promenio plan – ne dolazi u Beograd

Selektor košarkaše reprezentacije Svetislav Pešić nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva otišao je u Minhen, gde mu živi porodica.

Izvor: MT

Ponedeljak, 12.09.2022.

18:33

Pešić promenio plan – ne dolazi u Beograd
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On je odlučio da ostane u Nemačkoj i samo promeni grad, dok bi direktor reprezentacije Dragan Tarlać trebalo da letom preko Beča stigne u Beogradu.

Košarkaši su, podsetimo, na aerodrom Nikola Tesla sleteli oko 12.45, sa dva sata zakašnjenja.

Nisu bili raspoloženi za davanje izjava, a pred novinare je stao samo kapiten Vladimir Lučić.

"Dakle, molio bih vas da ništa ne spekulišete, samo u ime Saveza kažem vam da će se selektor uskoro obratiti javnosti i da neće ostati na onome što je rekao posle utakmice. Razumite i nas, nismo očekivali da se ovako brzo vraćamo i putovali smo u tri grupe", izjavio je Ivan Ivković, portparol Košarkaškog saveza Srbije.

Naša selekcija je, podsetimo, ranije od očekivanog završila takmičenje na Evrobasketu – ispala je u osmini finala od Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: