Najbolja petorka četvrtfinala: Dragić, Dončić, Bogdanović...

Goran Dragić, Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Kristaps Porzingis i Mark Gasol čine najbolju petorku četvrtfinalnih duela Evrobasketa.

Izvor: PT

Četvrtak, 14.09.2017.

17:23

Najbolja petorka četvrtfinala: Dragić, Dončić, Bogdanović...
SS@Twitter/FIBA

U polufinale plasirali su se slekcije Slovenije, Španije, Rusije i Srbije, a zvaničan sajt FIBA izdvojio je pet igrača koji su obeležili četvrtinu finala.

Slovenija je sa 103:97 pobedila Letoniju, a Goran Dragić i Luka Dončić kombinovano su postigli 45 poena.

Dragić je meč završio sa 28 poena i indeksnim poenom od 28, dok je Dončić imao učinak od 27 poena i devet skokova za 29 indeksnih poena.

Srpski igrač Bogdan Bogdanović takođe se našao među pet igrača, pošto je u pobedi nad Italijom postigao 22 poena i imao šest asistencija i četiri skoka, za 21 indeksni poen.

Listu kompletiraju, Kristaps Porznigis i Mark Gasol. Mladi Letonac je porazu od Slovenije upisao 34 poena, dok je Mark Gasol u pobedi nad Nemačkom odigrao možda i najbolju individualnu partiju na turniru.

Iskusni Španac je ostvario učinak od 28 poena, 10 skokova i četiri asistencije, što mu je donelo 37 indeksna poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: