Utorak, 17.06.2008.

10:47

Vijera ne igra ni protiv Italijana

Izvor: B92

Default images

Kapiten reprezentacije Francuske Patrik Vijera propustiće meč sa Italijom u okviru poslednjeg kola grupe C. Vijera zbog povrede butnog mišića neće biti spreman za ključnu utakmicu u kojoj je Francuzima neophodna pobeda ukoliko žele da se plasiraju u četvrtfinale.

Jedan od najiskusnijih igrača u timu Rejmona Domeneka nije odigrao ni minut na turniru u Austriji i Švajcarskoj, nakon što je počeo da trenira samo nekoliko dana pred početak Evropskog prvenstva.

Vijera je, bez obzira što su šanse da zaigra na EURO 2008 bile male, ostao u ekipi u nadi da će se, ipak, oporaviti na vreme za jedan od mečeva u grupi, ali je veče pred okršaj sa Italijom saopštio da definitivno neče biti spreman.

"Nadao sam se da ću biti spreman za poslednji meč u grupi. Nažalost, još uvek osećam bol i ne znam kada ću biti spreman", rekao je 31-godišnji Vijera.

Vijeru je u prva dva meča menjao vezni fudbaler Olimpika iz Liona Džeremi Tulalan.

Francuska će se plasriati u četvrtfinale samo ukoliko savlada Italiju, a Rumunija u drugom meču dana ne pobedi Holandiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: