Kengur od 2 metra plaši građane Brizbejna (VIDEO)

On ima čak 95 kilograma, poderano uvo i takve bicepse da može da parira bilo kom bodi-bilderu. Ovaj ogromni kengur već danima slobodno luta ulicama Brizbejna i uteruje strah građanima…

Izvor: B92

Petak, 29.05.2015.

08:59

Default images
YouTube Printscreen

Kengur po imenu Dejv već danima hrabro luta ulicama i prepada stanovnike mirnog predgrađa Brizbejna.

Ovaj kengur od dva metara dospeo je na naslovne strane svetskih medija kada se Linda Hejler našla oči u oči sa ovim kengurom pre nekoliko dana dok je šetala pse.

Ona je na svom profilu jedne društvene mreže postavila ovaj video, koji je brzo obišao svet.

- Skrenuli smo iza ćoška i ispred nas je odjednom iskočio ogroman kengur. Ima velike, ogromne mišiće, mislim da je delovao još krupnije jer se uplašio mojih pasa pa se baš isprsio i zauzeo odbrambeni stav - priča Linda.

I dok gigantski kengur izgleda opasno sa svojim masivnim mišićima, Hejler kaže da se osećala bezbedno dok je bila na određenoj udaljenosti od njega.

Iako se često dešava da kenguri zalutaju u ovu oblast, ovaj kengur ipak zastrašuje građane koji se slučajno i iznenada susretnu s njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: