Opasan trend: Vlasnici stavljaju jaja u usta retriverima

Internet svaki dan donosi nove bizarne trendove, a jedan od njih je i "izazov za zlatne retrivere".

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

08:45

Opasan trend: Vlasnici stavljaju jaja u usta retriverima
Foto: Thinkstock / ilustracija

Novi trend sastoji se od stavljanja sirovog jajeta u usta zlatnog retrivera. Cilj je, naravno, da jaje ostane celo. Iako novi trend mnoge zabavlja, veterinari nisu oduševljeni time - kažu da uvek postoji šansa od trovanja salmonelom ili gušenja.

Trend je započela 17-godišnja studentkinja Hejli Bauers. Njena retriverika Suki odlično je dresirana, i ne samo da nije zagrizla jaje, već inače izvodi razne druge trikove. Ipak, drugi psi nisu tako dobro dresirani. Dok jedni jaje sažvaću, drugi ga samo ispljunu... ... a pojedini psi su jednostavno isuviše živahni za izazov. Ima i pasa koji ne vole jaja jer ih se plaše. Čak su se i pojedini ljudi oprobali u izazovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: