Hakeri ispunili obećanje: Objavljena neemitovana epizoda Igre prestola

"Ratni plen", četvrta epizoda sedme sezone HBO-ove serije "Igra prestola", procurila je na internet tri dana pre premijere, piše The Verge.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

15:50

Hakeri ispunili obećanje: Objavljena neemitovana epizoda Igre prestola
Foto: Youtube screenshot

Podsećamo, televizijska kuća HBO u ponedeljak je saopštila da je bila žrtva hakerskog napada i da su na internet puštene neemitovane epizode serija "Ballers" i "Room 104". Navodno su na internetu objavljeni i pisani materijali iz četvrte epizode serije "Igra prestola".

Hakeri su nakon napada obećali da će 'uskoro' nastaviti s objavljivanjem HBO-ovog vlasništva na internet i čini se da su stavljanjem "Ratnog plena" u opticaj ispunili svoje obećanje.

Dosad najkraća epizoda serije je u međuvremenu preuzeta i pogledana toliko puta, da je u ovom trenutku na prvobitnom linku onemogućeno dalje preuzimanje i gledanje.

Podsećamo, hakeri tvrde da su ukrali 1,5 terabajta podataka.

HBO nije želeo da komentariše šta je tačno ukradeno, koliko je podataka ukradeno i koje intelektualno vlasništvo je pogođeno napadom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: